понеділок, 03 грудня 2012 14:49

Гайді Клум обклеїла обличчя "золотом" заради образу Клеопатри
6

Німецька топ-модель Гайді Клум з запізненням відзначила Гелловін. Однак своїм зовнішнім виглядом манекенниця так потрясла журналістів, що ця вечірка запам'ятається надовго.

Топ-модель Гайді Клум - майстриня на святкування Гелловіна. Манекенниця завжди підходила до цього заходу з усією серйозністю і продумувала буквально все починаючи від списку гостей і закінчуючи власним вбранням. Її костюми неодмінно відрізняються оригінальністю і місцями натуралістичністю. Наприклад, багато шанувальників досі не можуть забути її вбрання, що зображає людські м'язи.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Гайді Клум не заважали вести MTV EMA голі чоловічі сідниці

Однак на цей раз Гайді Клум вирішила перевершити саму себе. Цікаво, що топ-модель не відзначала Гелловін разом з усіма. Вона перенесла вечірку і присвятила її постраждалим в урагані "Сенді", який нещодавно обрушився на Америку.

Топ-модель вибрала для Гелловіна вбрання Клеопатри: золоту сукню з декольте і поясом під грудьми. На голову Гайді вдягла традиційний головний убір з прикріпленим до нього чорним волоссям. Найцікавішим виявилося обличчя моделі. Воно було золотим через велику кількість стразів, які у величезній кількості блищали на шкірі манекенниці. Завершували картину сині кольорові лінзи. Деякі журналісти відзначили, що Гайді Клум намагається бути схожою на легендарну актрису Елізабет Тейлор.

Відзначимо, у своєму мікроблозі топ-модель виклала кілька фотографій, на яких позує в несподіваному образі, і показала, як саме проходив процес наклеювання стразів на обличчя.

Зараз ви читаєте новину «Гайді Клум обклеїла обличчя "золотом" заради образу Клеопатри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути