понеділок, 24 вересня 2012 10:31

Гайді Клум вирішила покарати папараці за "голі" знімки

Гайді Клум вирішила покарати папараці за "голі" знімки
Модель подає в суд Фото: seedtene.ru

Відома модель і актриса Гайді Клум, "голі" фотографії якої із завидною швидкістю поширюються в Мережі, вирішила дати відсіч нав'язливим папараці.

Топ-модель Гайді Клум не задоволена поведінкою папараці, які переслідують її і поширюють особисті фотографії моделі в інтернеті, і має намір з ними судитися.

За останній місяць фото оголеної Гайді Клум з'явилися відразу в декількох Ітнернет-таблоїдах. На цих фотографіях Гайді зі своїм коханим, колишнім охоронцем, розважається на узбережжі Франції без верхньої частини купальника, тобто топлес.

Фотографи, запримітивши оголену знаменитість, на радощах відразу ж наробили безліч знімків.

Зараз же йде судовий розгляд у цій справі, але не все так просто. Справа в тому, що юристи Гайді Клум не знають на кого подавати позов: першоджерело фотографій визначити поки неможливо.

На даний момент команда Клум з'ясовує, який французький журнал відповідальний за компромат, адже Гайді відпочивала на приватному і добре закритому від сторонніх очей пляжі, а подібні знімки - порушення приватності знаменитості.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Гайді Клум дала своєму коханцеві намазати свою оголене тіло

Нагадаємо, що нещодавно Гайді Клум розповіла про свого нового коханого - Мартіна, з яким вона стала зустрічатися після розлучення зі знаменитим співаком Сілом.

Зараз ви читаєте новину «Гайді Клум вирішила покарати папараці за "голі" знімки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути