понеділок, 03 вересня 2012 10:20

Гайді Клум розлучилася з чоловіком через роман з охоронцем

Гайді Клум розлучилася з чоловіком через роман з охоронцем
Сіла потрясли такі відомості Фото: livestory.com.ua

Співак Сіл побачив фотографії його екс-дружини Гайді Клум в обіймах охоронця, котрі недавно з'явилися в Мережі. Він заявив, що причина розлучення з Гайді Клум - її зрада з охоронцем.

Папараці зустріли Сіла в аеропорту Лос-Анджелеса і запитали про те, чи бачив він фотографії, на яких Гайді Клум обіймається зі своїм особистим охоронцем. Сіл відреагував не сильно типово, як для зірки: він зупинився, зняв окуляри і дав розгорнутий коментар.

"Хоч я і не чекав від неї нічого краще, я все ж сподівався, що Гайді покаже більший клас і хоча б дочекається, коли ми спочатку розлучимося, перш ніж вступати у стосунки з прислугою, - сказав співак. - Але, думаю, тепер ви всі знаєте відповідь на питання, яку шукали ці сім місяців".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хайді Клум фліртує з новим чоловіком

Нагадаємо, документи про розірвання шлюбу зі співаком Сілом представники Гайді Клум відправили шостого квітня в суд Лос-Анджелеса. Причина, яку вказала Гайді в проханні, "непереборні розбіжності". Також в документах про розлучення зазначено, що Клум і Сіл підписували шлюбний контракт, подробиці якого не розкриваються.

Зараз ви читаєте новину «Гайді Клум розлучилася з чоловіком через роман з охоронцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути