середа, 18 квітня 2012 14:18

Гайді Клум показала всі принади свого голого тіла

Топ-модель Гайді Клум погодилася позувати голою для журналу Allure.

38-річна Хайді показала себе у всій красі. Попрацювати з Клум випало задоволення фотографу Норману Джину Рою. Матері чотирьох дітей вдалося зберегти струнку фігуру і спокусливі вигини. Причому, як похвалилася модель, це її натуральна краса - ніяких пластичних операцій

У супровідному інтерв'ю знаменитість говорила переважно про себе.

"Я була надто фігуристою, грудастою і не дуже високою, - згадує Гайді про початок кар'єри. - І мене це трохи бентежило. Але я не хочу сказати, що мені було дуже важко. Просто у мене були помітні груди і попа. Але на тижні високої моди мало хто бажає бачити манекенниць з пишним бюстом. Але я завжди прагнула стати моделлю і вирішила, що необхідно знайти щось нове, чим можна зайнятися в індустрії моди, інакше це все не для мене".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Гайді Клум фліртує з новим чоловіком

Клум вважає, що в результаті її тіло і фігура чудово попрацювали. Втім, вона й сама докладає чимало зусиль для підтримки форми. Але поки змінювати нічого не збирається. А про пластичні операції вона планує подумати років як мінімум через 25.

Одним словом, топ-модель цілком задоволена собою. І своїм особистим життям, незважаючи на розлучення. "Я б не стала нічого міняти, - зауважила Гайді з приводу стосунків з Сілом. - Якби була можливість повернутися в минуле і щось змінити, що я вважаю за потрібне...Ні. Я не шкодую ні про що, що відбулося в моєму житті. Події можуть обернутися як завгодно. Так, розлучення - це важко. Але це важко для всіх. Люди перебирають нашу брудну білизну. Це якесь божевілля...Але ж у нас четверо дітей".

Зараз ви читаєте новину «Гайді Клум показала всі принади свого голого тіла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути