вівторок, 24 січня 2012 17:33

Чоловік Гайді Клум після розриву продовжує носити обручку

Чоловік Гайді Клум після розриву продовжує носити обручку

На вихідних топ-модель Гайді Клум і співак Сіл зробили скандальну заяву. Пара, яка вважалася однією з найбільш зразкових серед знаменитостей, оголосила про розставання.

Напередодні Сіл взяв участь в шоу Еллен Дедженерес і розповів трохи про розрив.

Чи то співак ще до кінця не усвідомив те, що трапилося, чи то вже змирився, але на шоу він зовсім не виглядав стурбованим. Навпаки, він привітно посміхався і досить спокійно відповідав на запитання Еллен. На зйомках артист з'явився з обручкою на пальці.

За словами 48-річного виконавця Kiss From A Rose, у нього з Гайді були чудові стосунки. Але в якийсь момент вони віддалилися один від одного. І після деяких роздумів вирішили, що їм краще розійтись.

За даними порталу TMZ, основною причиною рішення Клум розірвати шлюб став вибуховий темперамент чоловіка і періодичні напади гніву, під час яких модель стала побоюватися за психіку дітей. Нагадаємо, їх у пари четверо.

"Ми працювали над стосунками кожен день, потім ми стали батьками, це ще більше зблизило нас. Можу сказати від чистого серця: я надзвичайно пишаюся тим, що був одружений з такою прекрасною жінкою. А говорити, що рішення про розлучення далося нам легко, було б жахливою брехнею", - розповів співак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гайді Клум розлучається з чоловіком

Втім, незважаючи на серйозні зміни в особистому житті, Сіл продовжує роботу над промоушеном останнього альбому. Не те щоб він вирішив відволіктися від проблем. Скоріше, він оцінює ситуацію філософськи: що сталося - те сталося.

"Так, я все ще ношу обручку, - підкреслив артист. - Ми прожили разом вісім років. Вісім дивовижних років. Тільки через те, що ми розійшлися, не обов'язково знімати каблучку і робити вигляд, ніби з цією людиною мене нічого не пов'язує".

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Гайді Клум після розриву продовжує носити обручку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути