понеділок, 19 грудня 2016 16:52

Лінощі керують світом: топ-13 пристроїв для ледачих
13

Світові "розумники" стрімко розвивають складні технології, щоб спростити людству життя. І спростити настільки, аби людина могла взагалі не прикладати рук до буденних справ.

Gazeta.ua знайшла найнеобхідніші пристрої для ледачих людей.

Стілець, з якого не потрібно вставати

Потрібно просто натиснути кнопку, і стілець сам відвезе людину куди потрібно: на кухню, в іншу кімнату чи кататиме по офісу. Nissan створив офісні крісла з технологією автопілоту і датчиками самостійної парковки.

 

Робот, який чистить екрани ґаджетів

Такий робот за 4-8 хв усуває відбитки пальців, розводи й інші забруднення з поверхні смартфона чи планшета. Він має вигляд мініатюрної шайби вагою 82 г і діаметром близько 7 см. Пристрій переміщається по екрану на трьох коліщатках і шліфує поверхню обертовими дисками з м'якого матеріалу. Вбудовані датчики дозволяють роботу визначити межі екрана. Коли він розуміє, що наблизився до краю, розвертається.

 

Зубна щітка для всіх зубів одночасно

Дизайнери з компанії Blizzident створили однойменний пристрій, який необхідно вставити у рот і він почистить усі зуби одночасно за 6 секунд. Виріб являє собою 3D-відбиток щелепи конкретного користувача. На внутрішній частині розміщено 400 щетинок. Після 10-12 покусувань цієї щелепи зуби людини стають чистими.

 

Відро для сміття з Wi-Fi

Це відро за допомогою вбудованого сенсора саме відкривається і подає сигнали про те, що час винести сміття або скінчилися сміттєві пакети, через з'єднання Wi-Fi.

 

Машина, яка забавляє тварин

Цей пристрій візьме на себе розваги ваших домашніх улюбленців, якщо ви не захочете гратися з ними самі. Машина кидатиме м'ячики для тварин.

 

Меблі, які самі переставляються

Американські вчені зі Стенфордського університету створили набір меблів для любителів перестановки. Ці меблі можуть самостійно пересуватися: по команді людини їздять дивани, стільці та столи в пошуках ідеального місця розташування.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 8 винаходів, які зроблять людину сильнішою в 10 разів

Окуляри, які дозволяють не повертати голови

Для тих, хто любить читати або дивитися телевізор лежачи, винайшли пристрій, який дозволить не змінювати улюблену позу. Ці окуляри працюють за принципом перископа - спеціальні лінзи заломлюють зображення під кутом 45 градусів, тож людині не потрібно піднімати голову.

 

Електрична зубна щітка

За 5 секунд така зубна щітка ідеально відчистить зуби, імітуючи рухи людини, а її власникові залишається лише ширше відкривати рота і переміщати щітку до наступного зуба.

 

Сніжколіпка

Пристрій для ліплення сніжок дозволяє "озброюватися" сніжками ідеально круглої форми хоч цілими відрами. Дивовижно, гора сніжок росте, а ваші руки в теплі і сухості. Сніжколіпка нагадує пристрій для створення кульок з морозива.

 

Кружка-розмішувач

Варто натиснути кнопку на ручці цієї кружки, і маленький пропелер на її дні сам розмішає цукор.

 

Електровиделка

Використовуючи цей пристрій, навіть не треба докладати зусиль під час споживання макаронів. Така виделка зробить все за вас. За $12 цей винахід звільнить і дитину, і дорослого від виснажливої роботи - виделка сама накрутить макаронні вироби ще й за годинниковою стрілкою.

 

Попільничка

Відчайдушним курцям, яким набридло шукати ємність для попелу, придумали мундштук із приєднаною попільничкою. Тепер непотрібні залишки цигарок залишаються не на меблях чи підлозі, а в спеціальному попеловмістищі. Тож курці зможуть бути охайними і вдома, і деінде.

 

Розбивач яєць

Для тих, хто не любить розбивати яйця ножем, об стіл чи посуд, винайшли спеціальний яйцерозбивальний пристрій - EZCracker. Ним можна розбивати яйця, не забруднюючи руки і всю кухню. Для цього потрібно вставити яйце в лещата, натиснути на кнопку і підставити посуд. Також пристрій може відділяти білки від жовтків.

 
Зараз ви читаєте новину «Лінощі керують світом: топ-13 пристроїв для ледачих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути