четвер, 27 липня 2017 11:30

Google відмовляється від "живого" пошуку

Google відмовляється від "живого" пошуку
Пошуковик більше не вгадуватиме запити користувачів за першими літерами Фото: PrintScreen

У компанії Google вирішили змінити пошукову систему, відмовившись від функції Google Instant. Завдяки їй пошуковик вгадував запити користувачів за першими літерами і показував усі можливі варіанти.

Таке рішення у компанії прийняли через те, що в останні роки пошуковик використовували здебільшого зі смартфонів, пише Engadget.

Функцію Google Instant запустили 2010 року. Тоді її називали "фундаментальним зрушенням у пошукових системах". Google вирішив прибрати цю функцію після того, як більш як 50% всіх пошукових запитів Google почали надходити з мобільних пристроїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 50-річний фотограф спокушає молодим і сексапільним тілом

"Ми запустили Google Instant 2010 року, щоб якомога швидше надавати користувачам необхідну інформацію. З тих пір багато запитів відбуваються через мобільний телефон. Мобільні пристрої сильно змінилися, змінилися процеси введення запитів і екрани. Зважаючи на це, ми вирішили видалити Google Instant. Тепер зосередимося на тому, щоб зробити пошук швидше на всіх пристроях", - заявив представник Google.

Після скасування такої функції результати пошуку завантажуватимуться на сторінку тільки після того, як користувач натисне кнопку "Пошук".

Компанія Google запровадить сповіщення про надзвичайні ситуації – SOS alerts у пошуковику та в Google-картах. На картах Google з'являтимуться відмітки про пожежі, теракти і масові безлади, які відбуваються у світі.

Зараз ви читаєте новину «Google відмовляється від "живого" пошуку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути