середа, 18 серпня 2010 05:52

Степанія Лехкун померла після масажу

6 серпня в райцентрі Кіцмань на Буковині поховали 73-річну Степанію Лехкун. Вона померла після вправляння дисків хребта.

— Степанія жила сама, дуже тяжко працювала на городі. Останнім часом ходила зігнута, скаржилася на біль у спині. Почала їздити у Чернівці на китайські масажні ліжка. Вони їй не допомагали, — розповідає сусідка 65-річна Марія Іванівна.

Пенсіонерка зателефонувала синам-лікарям — 52-річному Ігореві та Віталієві, 45 років. Старший живе із сім"єю у місті Трускавець на Львівщині. Молодший — у Чернівцях.

— Вони привезли матір до Чернівців. У приватному кабінеті на вулиці Червоноармійській вправляли диски хребта. На кушетці пацієнтці стало погано. Через 2 години померла, — говорить Олександр Лебідь з обласної прокуратури. — Причиною смерті став перелом хребця з крововиливом у черевну порожнину. Якщо вину лікарів доведуть, щодо них порушать кримінальну справу.

Сини загиблої пробачили колегам.

Зараз ви читаєте новину «Степанія Лехкун померла після масажу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути