четвер, 16 травня 2013 02:27

Вином виліковуються від алкозалежності і серцево-судинних захворювань
6

Фото: Фото: Аріна Кантоністова

Щоденне смакування вина — саме таке лікування від алкоголізму і серцево-судинних захворювань пропонує винороб з 44-річним стажем Ольга Кірсанова з виноробного господарства князя Петра Трубецького. Вона також стверджує, що цим напоєм можна дезінфікувати воду.

"Ще Гіппократ писав, що половину всіх хвороб лікують вином. Людина, яка правильно вживає сухі вина, в собі алкоголізм не розвине. Сухими натуральними винами в 1985 році боролися з алкоголізмом. Якщо його приймати від 50 до 200 міліграм щодня, це буде тільки користь організму. Білі вина володіють бактерицидними засобами. Якщо приїхали в регіон, де заражена вода, хоч всією групою хвороботворних мікробів, то додавши в стакан води одну третину білого столового вина, вода стає повністю готова до вживання", - зазначила Ольга Василівна.

Щоденно від 50 до 200 грам "Каберне Совіньон" захищають людину від серцево-судинних захворювань, стверджує винороб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Спочатку келих підносьте не до рота, а до носа" — Поради, як правильно смакувати вино

"Раніше інсульти та інфаркти були хворобами старих людей. Зараз діти ними страждають. Про що це говорить? Що у молоді неблагополучні стінки судин. У складі "Каберне Совіньон" є всі групи вітамінів. Усі 14 органічних кислот, які входять до складу лікарських препаратів. Є елемент рубідій, який виводить радіацію з організму. А ми не тільки від Чорнобиля опромінені. У кожного є мобільний, кольоровий телевізор, сонце одне на всіх. Коли приймаєте важку, жирну або копчену їжу, обов'язково запивайте її невеликими порціями "Каберне". Печінка вам за це скаже спасибі. За гарне самопочуття ви печінку подякуйте вранці", - продовжує Кірсанова.

Столове вино також втамовує спрагу.

"Якщо влітку не можете напитися води, пийте воду, на одну третину розбавлену з сухим вином. Ну, максимум половину на половину, і все, спрага переможена! Ось морякам такий засіб прописано навіть в їхньому раціоні", - додала винороб.

Зараз ви читаєте новину «Вином виліковуються від алкозалежності і серцево-судинних захворювань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути