понеділок, 08 квітня 2013 06:15

Вино можна розбавити яблучним соком

— Узимку з вина навчилася варити теплі глінтвейни. А навесні часом хочеться й освіжаючих коктейлів. Подруга працює у кафе й часто спостерігає, як бармени змішують біле вино зі спрайтом і яблучним соком. Це м'який напій, алкоголь майже не відчувається.

Міцність близько 10-15 градусів. Найкраще пити повільно, закушуючи фруктами, — каже киянка Людмила Ющук, 28 років.

Для порції коктейлю наливає у склянку 30 г білого сухого вина й удвічі більше — яблучного соку. Вливає також 20 г спрайту, вичавлює сік половини лимона, не розмішує. Кидає у склянку п'ять кубиків льоду. Подає, доки лід не розтанув.

 

 

Зараз ви читаєте новину «Вино можна розбавити яблучним соком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути