Ексклюзиви
вівторок, 08 жовтня 2013 05:20

Учень на уроці 45 хвилин нявкав кошеням

Учень на уроці 45 хвилин нявкав кошеням
Фото: www.zoda.gov.ua

Конфліктні ситуації між учителями та учнями виникають доволі часто. Іноді їх провокують самі вчителі.

"Минулого вівторка мій друг на 5 хвилин запізнився на урок. Бігав додому по зошит із практичною роботою. Коли зайшов на урок, то вчителька, навіть не поцікавившись причиною запізнення, записала йому у щоденник зауваження. Це його розізлило. І вирішив він їй насолити. У класі поспорив, що зможе цілий урок нявкати кошеням, тільки щоб усі мовчали. На уроці, коли вчителька пояснювала розв'язання рівнянь, тихенько почав нявкати",– розповідає Максим Віденко.

"Нявкав дуже натурально, як кошеня. Вчителька подумала, що воно сховалося десь у класі. Пройшла, позаглядала в усі кутки. Його не знайшла. Через кілька хвилин кошеня знову тихенько і жалібно занявчало. Вчителька знову пішла до задньої стінки, попорпалася у таблицях, думала, кошеня застрягло десь серед них. Звернулася до класу, чи ніхто не бачив кошеняти. Всі віднікалися. І так було усі 45 хвилин".

На Полтавщині тему конфліктів у переддень професійного свята, Дня учителя, спробували дослідити юні журналісти однієї із шкіл Миргорода та відзняли телесюжет про причини конфліктів між учителем та учнем.

"Над відеоматеріалом працювали 3 дні. Шукали учнів, котрі не побояться про конфліктні ситуації із учителями розповісти на камеру. Але, переважно, учні боялися говорити про конфлікти із педагогами. Казали, що вчителі це сприймуть неправильно, і будуть проблеми у школі", – пояснює ведуча програми Олена Тітарєва.

Зараз ви читаєте новину «Учень на уроці 45 хвилин нявкав кошеням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути