Ексклюзиви
середа, 21 серпня 2024 22:21

Американський бренд створив парфум з нотками майонезу: відео

Американський бренд створив парфум з нотками майонезу: відео
Парфуми з ароматом майонезу Hellmann's створював у співпраці з квотербеком американської футбольної команди Titans Віллом Левісом. Фото: скріншот

Американський бренд Hellmann's створив парфум з нотками майонезу під назвою "Will Levis No. 8".

Здавалося, що це жарт, але виробник дуже серйозно підійшов до створення аромату. Про це пише "24 канал".

Так, парфуми з ароматом майонезу Hellmann's створював у співпраці з квотербеком американської футбольної команди Titans Віллом Левісом.

Цього спортсмена обрали не просто так. Виявляється, у 2023 році Левіс розповів, що додає майонез у каву. Він сказав, що полюбляє таке незвичайне поєднання. Пізніше він зізнався, що це був жарт, але меми на цю тему стали вірусними, а Hellmann's навіть підписав контракт з футболістом і подарував йому "довічний запас" спецій і соусів.

Нині виробник пішов далі й вирішив увічнити жарти про майонез у невеликому флаконі парфумів. Відомо, що Левіс став не лише обличчям рекламної кампанії, а й брав активну участь у створенні аромату.

Основним акордом незвичайних парфумів, звісно, є майонез, завдяки якому парфум має вершкову й трохи гостру ноту. Парфуми також мають ноти лимона, ванілі, петрушки й звісно – кави (так, бренд також увічнив цей мем у парфумах).

На офіційному сайті парфуми Will Levis No. 8 називають ароматом величі, а також дякують усім, хто придбав його. До слова, вони коштували усього 8 доларів. Парфуми також побили усі рекорди, адже їх запустили у продаж 13 серпня, й вже у перший день всі флакони були продані.

Асоціація ароматичної культури та туризму реконструювали парфуми Telinum, якими користувався римський воєначальник Юлій Цезар.

Дослідження на основі історичних даних та археологічних знахідок проводили під керівництвом доцента Ченкера Атіли з археологічного факультету Університету Сівас Джумхурієт у Туречинні. Участь у проєкті взяли парфумери з Мілана та дизайнерка ароматів Біхтер Тюркан Ергюль, передає Arkeonews.

Зараз ви читаєте новину «Американський бренд створив парфум з нотками майонезу: відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути