четвер, 11 травня 2017 14:29

Тато пошив для доньки колекцію платтів, як у героїнь у Діснею
12

Тато шиє плаття як в Діснеї
Фото: claudia.pl
Тато шиє плаття як в Діснеї
Тато шиє плаття як в Діснеї
Тато шиє плаття як в Діснеї
Тато шиє плаття як в Діснеї

Фурор у Інстаграмі викликала колекція батька, 33 річного Нефі Гарсія з Каліфорнії, який пошив бальні плаття для своєї доньки. Він виготовляє моделі за зразками героїнь мультфільмів Діснею. Розповідає claudia.pl.

Дизайнер Гарсія, якого ще кличуть дизайнер Дедді, впродовж двох років створює плаття для дівчаток. Дістаються його вироби і доньці Лілі, дружині та родичам. Дівчат одягає в образи Попелюшки, Аріель, Білосніжки, Аврори, Жасмін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діснеївську Попелюшку хотіли озвучити 400 жінок

Вперше презентував роботи під час сімейної подорожі до Диснейленду у 2015 році. Та викликав захоплення туристів. Люди бігли фотографуватися з прибраними в принцес жінками. В той день отримав 10 тисяч замовлень на пошив. Так забава переросла у бізнес. Почав їздити у Діснейленд та показувати нові вироби. За рік лише у 2015-му його родина - а це дружина, дочка Лілі, а також двоє синів Лео та Едим, відвідали парк атракціонів 120 разів.

Голлівудська акторка Різ Уізерспун представила світову власну колекцію літніх суконь. Лінійка вийшла під брендом зірки Draper James. За основу дизайнер взяла силуети 50-х років. Плаття довжини міді прикрашені малюнками квітів та фламінго. Є більш класичні варіанти з модним нині картатим принтом. Топи, сарафани та шорти доповнили яскравим візерунком ананасів. Спідниці на високій талії пофарбували у блакитний колір. Ніжності додав верхній шар з тонкого мережива.

Зараз ви читаєте новину «Тато пошив для доньки колекцію платтів, як у героїнь у Діснею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути