субота, 04 березня 2017 20:33

Діснеївську Попелюшку хотіли озвучити 400 жінок

Діснеївську Попелюшку хотіли озвучити 400 жінок
Фільм "Попелюшка"

4 березня 1950 року на екрани США вийшов фільм Волта Діснея "Попелюшка" — перший повнометражний анімаційний фільм.

Попелюшка — головна героїня одноіменного мультфільму, знятого за мотивами казки Шарля Перо. Народилася у звичайній сім'ї. Коли її мати померла, батько одружився на іншій жінці, леді Тремейн. Має двох зведених сестер. Одного разу в королівстві оголошують бал, на який запрошені всі сім'ї. Мачуха з дочками доручає Попелюшці пошити для них красиві сукні. На допомогу приходить Добра фея, яка дарує їй гарне плаття і кришталеві черевички. Попелюшці необхідно покинути бал до 12 години ночі. На балу дівчина знайомиться із Принцом.

Попелюшка - друга офіційна принцеса Діснея і одна з найстарших: їй 18-19 років. Анімацією героїні зайнялися аніматори Марк Девіс і Ерік Ларсон. Як і в попередніх фільмах студії Disney, за наполяганням Волта Діснея була найнята актриса Хелен Стенлі. Вона виконала роль Попелюшки в потрібних сценах. Художники малювали анімаційні кадри, ґрунтуючись на рухах актриси.На думку Діснея, це допомагало уникнути непотрібних витрат на пробну анімацію. На роль "голосу" Попелюшки прослуховувалося близько 400 жінок. Але з них усіх Волт Дісней вибрав акторку Ейлін Вудс, яка у той час працювала на радіо.

Замок Попелюшки — є атракціоном в парку "Чарівне королівство", що входить до складу центру розваг "Дісней Ворлд" і офіційним символом як парку, так і всього центру.

Зараз ви читаєте новину «Діснеївську Попелюшку хотіли озвучити 400 жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути