четвер, 17 квітня 2008 08:32

Що треба робити, щоб уникнути ожиріння у дітей

Що треба робити, щоб уникнути ожиріння у дітей
Американська Академія ПедіатріїAmerican AcademyofPediatrics опублікувала офіційні рекомендації для батьків. Мета рекомендацій - уникнути ожиріння у дітей.

Академія рекомендує: 1. Щодня хлопчики повинні робити не менше 11 тис. кроків, а дівчатка - не менше 13 тис. кроків. 2. Дитина не може проводити перед телевізором або комп"ютером більше двох годин в день.

Ці рекомендації були перевірені на приблизно 700 дітях у віці 7-12-ти років. Відповідне дослідження провели Університет АйовиIowa StateUniversity і Національний інститут Засобів Масової Інформації і Сім"їNational InstituteonMediaandtheFamily. В рамках експерименту всі діти носили педометри, що фіксували кількість пройдених ними кроків, і відзначали - скільки часу вони витрачали на ТБ, відеоігри тощо. Перед і після початку дослідження, перевірявся зріст і вага дітей.

Головні висновки учених: по-перше, шанс потовстішати в 3-4 рази вище для дитини, яка проводить перед блакитним екраном більш 2-ох годин в день, по-друге, дуже небагато дітей здатні виконати обидві умови, необхідні для підтримки здорової ваги, повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «Що треба робити, щоб уникнути ожиріння у дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути