середа, 14 грудня 2011 13:05

Пенсіонери сплутали романтика зі свічками з сектантом

Пенсіонери сплутали романтика зі свічками з сектантом

Мешканці будинку в селі Дор Шахівського району Московської області звернулись до правоохоронних органів та повідомили, що в них у під'їзді відбувається щось дивне. Виявилось, що по всьому під'їзду розставлені квіти і запалені свічки, і мешканці будинку - в основному пенсіонери - поставились до події з підозрою, повідомляється на сайті управління МВС РФ по Підмосков'ї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Том Круз агітує зірок вступати до своєї секти (ФОТО)

За даними правоохоронних органів, одна з пенсіонерок припустила, що свічки та квіти в під'їзді розставили сектанти. На місце був відправлений дільничний поліцейський, який з'ясував, як все сталось насправді.

Виявилося, що в під'їзді, де з'явились квіти, живе якась дівчина, в якої є шанувальник. Дівчина ж не відповідала молодій людині взаємністю, і він вирішив справити на неї враження і звернути її увагу на свої почуття. Тоді підмосковний романтик приніс у під'їзд квіти (близько ста штук), запалив свічки і став чекати, коли його кохана вийде з квартири і піде на роботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідер секти багатожонів сів у в"язницю за згвалтування

Тим не менш, закоханий житель Підмосков'я так і не дочекався дівчину - він був змушений покинути під'їзд, коли пенсіонери підняли шум. Як дівчина, для якої були принесли квіти і свічки, відреагувала на вчинок свого залицяльника, невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонери сплутали романтика зі свічками з сектантом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути