вівторок, 06 грудня 2011 16:58

Бред Пітт відмовив свого шанувальника від самогубства

Бред Пітт відмовив свого шанувальника від самогубства

Під час спеціального показу нового фільму Бреда Пітта один з фанатів голлівудської знаменитості заявив, що думає вчинити самогубство. Відомий актор успішно переконав шанувальника.

Це сталося в місті Калвер-Сіті, що неподалік від Лос-Анджелеса, на спеціальному показі нової картини 47-річного Бреда Пітта "Людина, яка змінила все". У кінотеатрі, як це зазвичай буває, популярний актор власноруч представляв фільм і розмовляв зі своїми шанувальниками.

Один з них, представився актором, повідомив Пітту про свій засмучений стан, поділився страшними думками і навіть бажанням заподіяти собі смерть. Можна тільки уявити, в якому шоці опинились всі присутні в залі.

Однак Бред Пітт не розгубився і вирішив зробити все, що в його силах, щоб відмовити депресивного шанувальника від вчинення цього кроку.

"Життя - це порочне коло, що складається зі злетів і падінь, але ти повинен зібратися і подолати всі складнощі. Навіть якщо сьогодні тобі дуже погано - завтра все може налагодитися, навіть невдача може призвести до успіху в майбутньому", - філософськи зазначив Пітт.

Підбадьорений підтримкою самого Бреда Пітта шанувальник зізнався, що дуже зворушений такою увагою. А після показу картини актор ще раз підійшов до фаната, щоб наостанок поговорити з ним і дати кілька цінних порад. "Бред шалено зайнятий на роботі і в сім'ї, але він все одно знайшов час і слова розради для шанувальника, який потребував поради", - поділився враженнями свідок цієї події.

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт відмовив свого шанувальника від самогубства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути