середа, 24 жовтня 2012 15:22

Пан Гі Мун станцював з корейським репером Gangnam style

Пан Гі Мун станцював з корейським репером Gangnam style
Фото: guardian.co.uk

Генеральний секретар ООН Пан Гі Мун прийняв у середу наразі, мабуть, найвідомішого у світі корейця - репера PSY (читається як "Сай") і разом з ним станцював дивакуватий танець Gangnam style, який в кліпі на Youtube побив усі рекорди популярності.

Генсек і трохи збентежений перед камерами журналістів виконавець схрестили попереду себе кулаки на витягнутих руках і, наслідуючи вершникам на конях, кілька разів ними змахнули, захлинаючись від сміху.

Цей танець став відомим завдяки яскравому кліпу, який набрав на Youtube понад 560 мільйонів переглядів, що в 10 разів перевищує чисельність населення Південної Кореї. Однак якщо Пан Гі Муну, щоб стати відомим на весь світ корейцем, довелося пройти довгу кар'єру дипломата аж до міністра закордонних справ і зовнішньої торгівлі цієї країни, то 36-річному корейському співакові Пак Че Сану варто було викласти в мережі кліп, який мав ефект глобальної епідемії.

"Він такий енергійний, що з його допомогою можна подолати енергетичну кризу", - пожартував Пан Гі Мун, сказавши, що "музика в нашому світі нестабільності, нерівності та несправедливості може зіграти дуже важливу роль".

Зараз ви читаєте новину «Пан Гі Мун станцював з корейським репером Gangnam style». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути