пʼятниця, 28 вересня 2012 13:37

Кліп корейського співака-веселуна став найпопулярнішим за всю історію YouTube

Кліп корейського співака-веселуна став найпопулярнішим за всю історію YouTube
Фото: rollingstone.ru

Південнокорейський виконавець PSY підкорив серця користувачів YouTube. Смішні танці і веселе відео "Gangnam Style" зібрало вже майже 3 мільйони "лайків" при перегляді більш ніж 300 мільйонами людей. Завдяки цьому композиція увійшла в книгу рекордів Гіннесса як найбільш вподобане відео в історії сервісу "YouTube".

Шалену популярність цей музичний хіт завоював серед американців, у яких майже половина всіх голосів, а також сподобався він європейцям, корейцям і китайцям. І це феноменальний випадок, коли невигадлива пісенька в стилі K-pop (корейський поп) отримала такий колосальний відгук в серцях неазіатскіх слухачів, серед яких, до речі, немало знаменитостей, таких як Брітні Спірс, Кеті Перрі, Том Круз, Роббі Вільямс і так далі . При цьому вона виконана корейською мовою і оповідає про зовсім незрозумілі європейському слухачу реалії: наприклад, сам вираз "Gangnam style" має на увазі розкішний спосіб життя, яким славиться найбагатший і модний район Сеула.

Тим не менш інтернет-користувачі з усього світу оцінили запальний музичний ряд і неймовірно яскравий, веселий, іронічно-стьобний відеокліп. "Gangnam Style" отримала нереальну кількість всіляких премій і нагород, а соціальні мережі мало не щодня поповнюються все новими і новими саморобними відеороликами з пародіями на цю пісню.

Що ж стосується автора цього твору, то PSY, на якого звалилася така приголомшлива популярність, ледве встигає ходити на всілякі ток-шоу і показувати аудиторії та гостям в студії майстер-клас зі свого коронного танцю "Gangnam Style dance", що імітує скакання на невидимому коні .

Зараз ви читаєте новину «Кліп корейського співака-веселуна став найпопулярнішим за всю історію YouTube». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути