середа, 07 листопада 2007 15:09

МТС допомагає дізнатися стаціонарний номер

Оператор мобільного зв"язку "МТС-Україна" запропонував нову послугу "Приват-Інформ". За коротким номером 123 з мобільного можна дізнатися міський телефон будь-якої людини. Цей сервіс працює в Києві, Дніпропетровську, Донецьку, Харкові, Запоріжжі та Львові. Операторові треба назвати прізвище, ім"я та адресу.

— Згодом така послуга стане доступною по всій країні, а не лише у великих містах, — каже Олена Городецька, 26 років, з компанії "МТС".

За цим же номером підкажуть адресу консульств, банків (сервіс "Бізнес-Інформ"). Можна забронювати квитки, викликати технічну підмогу для авто. А також замовити товари з доставкою додому ("VIP-Інформ"), дізнатися про репертуар театрів, клубів ("Дозвілля-Інформ"). Про курси обміну валют та вартість дорогоцінних металів повідомлять у "Фінансах-Інформ", розклад руху поїздів, індекси районів Києва та областей України — в "Експресі-Інформ". Є також "Мед-Інформ", "Ерудит-Інформ", "Спорт-Інформ", "Мобіл-Інформ" та "Тур-Інформ".

Ці сервіси працюють цілодобово, надають необхідну інформацію українською, російською та англійською мовами. Ціна всіх послуг однакова — хвилина розмови коштує 3,29 грн і 27 коп за з"єднання.

Зараз ви читаєте новину «МТС допомагає дізнатися стаціонарний номер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути