четвер, 16 січня 2014 05:44

"Для стейку найкраще брати свинну вирізку. Це найніжніше м'ясо"
12

Італійська кухня - одна з найпоширеніших і улюблених в Україні. Ресторан "Silvio D'Italia" - це місце, в якому піцу і пасту хочеться любити ще більше. А ще - забути про дієти і нарешті вивчити хоча б пару фраз італійською. "Щоб стати ще ближчим до Італії, "Silvio Pizza" змінює своє ім'я на "Silvio D'Italia", - говорить Кафа Усама, власник бренду L'Kafa Group".

Атмосфера закладу стала більш приглушеною, і тепер в ньому можна не просто смачно попоїсти і поспілкуватися з друзями, а й послухати живі концерти музикантів. Спеціальна гриль-пропозиція порадує м'ясними стейками, овочами-гриль, дорадо і запеченим лососем з овочами, приготованими за італійськими рецептами і традиціями. Говорячи про підсмажене м'ясо, кухар Віталій Левченко ділиться рецептом однієї з найбільш популярних страв ресторану - стейку Тоскана. Назву підібрано не дарма, адже саме за таким рецептом засмажують м'ясо в одному з центральних регіонів Італії.

"Для стейку найкраще брати свинну вирізку. Це найніжніше м'ясо, - розповідає Віталій, - Ні в якому разі не можна розморожувати м'ясо в мікрохвильовці. Краще всього - потримати добу в холодильнику. Ну а ми беремо свинину найсвіжішу. Спочатку ми її замаринуємо. Змішаємо в пропорціях 60 на 40 соєвий соус і оливкову олію. Опустимо в них м'ясо і залишимо так хвилин на двадцять. Потім змажемо з усіх боків французькою гірчицею. Тією, яка з цільними зернами. І залишимо маринуватися ще хвилин десять". Кладе стейк просмажуватись, час від часу його перевертаючи.

"Загалом на приготування середнього шматочка м'яса витрачаємо близько 15 хвилин", - коментує Віталій, роздуваючи вугілля. За пару хвилин до готовності кладе смажитися і овочі - помідор, щедро посипаний італійським сиром, також - червоний, жовтий і зелений перець. Подає стейк і овочі на дерев'яній дошці, попередньо посипавши чорним меленим перцем і прикрасивши зеленню. До м'яса подає томатний соус. Радить їсти зараз же і в цю хвилину, поки не охолов.

Зараз ви читаєте новину «"Для стейку найкраще брати свинну вирізку. Це найніжніше м'ясо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути