вівторок, 15 січня 2019 05:28

Як побороти лінь

Як побороти лінь
Варто діяти, а не лінитися, щоб досягти результатів

Існує чотири кроки, щоб побороти лінь. Спочатку потрібно подумати як саме це зробити, захотіти цього, не сидіти на місці та придумати собі нагороди та покарання.
Необхідно не плутати лінь та необхідність відпочити. Адже у більшості людей сьогодні дуже напружений графік, і всі ми постійно втомлюємося.
Перед тим як побороти лінь, потрібно все проаналізувати. Краще проводити час з користю. Якщо ти не знаєш, чим краще зайнятися – приділи рівно 1 годину часу на те, щоб зрозуміти, що необхідно зробити. Всі плани необхідно записувати на листочку. Важливо дотримуватися пріоритетності та мати мотивацію, розповідає vseznai.in.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знімок яйця встановив рекорд у Instagram

Можна застосовувати метод батога і пряника. Перевага над лінню – тривалий процес. Необхідно не просто бажати, а робити. Якщо не хочеться робити варто карати себе за це матеріально. Можна призначати дату виконання – так буде ефективніше. Коли якась справа зроблено чи не зроблено, саме час нагородити себе або покарати

Психологи говорять, якщо лінуєтеся і не можете приступити до роботи, то пообіцяйте, що почнете працювати прямо зараз, але всього п'ять хвилин. Цілком можливо, що після перших п'яти хвилин не зможете зупинитися і будете працювати далі, піймавши потрібний ритм і прогнавши лінь.

Зараз ви читаєте новину «Як побороти лінь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути