субота, 09 лютого 2008 07:06

В"ячеслав Фесюн двічі роздягав третьокласницю

Автор: фото: Валентина ТИМОШКО
  В’ячеслав Фесюн сидить у Чернігівському райвідділі міліції. Чоловік запевняє, що на нього наговорюють, бо раніше мав проблеми із законом
В’ячеслав Фесюн сидить у Чернігівському райвідділі міліції. Чоловік запевняє, що на нього наговорюють, бо раніше мав проблеми із законом

30 січня в селищі Олишівка Чернігівського району Чернігівської області зникла третьокласниця. Її розшукували всі працівники райвідділу міліції.

— Усім повідомили прикмети дівчинки: червона курточка, червона шапочка, — розповідає начальник райвідділу міліції Сергій Бондар, 42 роки. — З"ясували, що шкільним подвір"ям дві години вештався невідомий. Одного хлопчика навіть заводив у клас. Однак учителі не звернули на нього уваги.

Після уроків школярі йшли додому. Незнайомець причепився до них. Представився лікарем. Казав, що їх треба оглянути. Двоє дівчат утекли, третю чоловік схопив за руку.

— У твого братика — пташиний грип, — переконував школярку. — Тебе терміново треба обстежити.

Відвів дівчинку до приміщення старої школи, що за 100 м від нинішньої. Потім поволік у пустку неподалік. Двічі роздягав, оглядав, тримав півгодини. Пригрозив, щоб мовчала, бо вб"є.

Міліціонери почали розшукувати чоловіка на зеленому велосипеді, одягнутого в куртку такого ж кольору. Його помітив на в"їзді в село Топчіївка керівник міліції у справах неповнолітніх УМВС області Сергій Калашник. Зловмисник кинувся навтікача. Спіймали його в кукурудзинні. У кишені знайшли надруковане з помилками посвідчення "лікаря-торапевта".

— Це не він, — сказала третьокласниця, побачивши 39-річного В"ячеслава Фесюна. Дівчинку знайшли, коли підходила додому.

Однак саме його бачили того дня біля школи. Згодом чоловік у всьому зізнався.

Фесюн живе в Чернігові. Каже, до Олишівки їздив збирати їжу на кладовищі. Чому не шукав її на міському, пояснити не може.

— Посвідчення знайшов на дорозі. А до дитини чіплявся не я, — запевняє кореспондента "ГПУ". — Якщо мені знадобиться, жінку-п"яничку знайду. Я ж холостякую. Дружина Лєна покинула мене у 2002-му. Забрала сина й доньку, виїхала на батьківщину, у Носівку. Я лишився з матір"ю. По спеціальності слюсар. Захалтурю на пляшку і закуску — тим і живу.

Проти В"ячеслава Фесюна порушили карну справу за розбещення неповнолітніх. Нині чоловік перебуває на підписці про невиїзд.

Зараз ви читаєте новину «В"ячеслав Фесюн двічі роздягав третьокласницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути