пʼятниця, 29 квітня 2011 01:15

Володимир Лозко залишився без черевиків

Родина вінничан Лозків святкувала Великдень у лісі на Калинівському шосе за містом. Розвели багаття, поряд діти грали м'ячем. Щойно почали нанизувати м'ясо на шампури, до них підійшов чоловік у військовій формі і наказав збиратися.

— Ми пробували заперечити. Показали, що з собою маємо воду, щоб погасити багаття, і мішки для мусору. Але він став виписувати штраф, — говорить Інна Лозко, 29 років. — Сказав, що знаходимося у неположеному місці, а розводити вогонь можна тільки у спеціально відведених місцях. Але вони на окружній, і там стоять офіційні генделики. І люди зі своїми шашликами туди прийти не можуть. Тепер ми з дітьми можемо вийти лише на пікнік зі своїми продуктами і соком чи водою. Інакше за розпивання спиртних напоїв теж оштрафують, так пояснили менти. Нам дали штраф 170 гривень.

Опісля Інна, її чоловік 36-річний Володимир, діти 5-річна Ангеліна та Олександр, 8 років, пішли додому. Настрою святкувати не було.

— Штраф заплатимо на цьому тижні, але тепер я залишився без туфлів, — каже Володимр Лозко. — Їх запланував купити ще на початку місяця. Відклав 400 гривень.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Лозко залишився без черевиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути