четвер, 04 червня 2020 06:26

"Вмикали гучно музику, щоб заглушити крики"

Колишні поліцейські Кагарлицького відділу на Київщині 29-річний Сергій Сулима та Микола Кузів, 35 років, яких підозрюють у зґвалтуванні 26-річної жительки села Стави, своєї провини не визнають.

Сулима сказав про це під час обрання запобіжного заходу. Позицію Кузіва передав його адвокат. Постраждала нині на психологічній реабілітації. Говорити про пережите публічно не хоче.

За даними слідства, жінку викликали до відділку як свідка у справі про крадіжку з магазину ввечері 24 травня. Впродовж 10 год. поліцейські знущалися з неї у своєму кабінеті. О четвертій ранку її додому забрав сусід Михайло. Він і привозив жінку на допит.

— Як ждав, нічого не чув. Коли віз додому, вона теж нічого не казала. Бачив тільки, шо в неї красні руки, — розповідає Михайло, 39 років.

Зґвалтування — це помста Миколи Кузіва за відмову жінки бути разом, говорить адвокат потерпілої Євген Мельниченко.

— Кузів знав постраждалу. Побачив її якось на вулиці, познайомилися. Відтоді не раз закидав: "Ти моя і будеш робити так, як я скажу". Але жінка взаємності не проявляла, — каже Євген Мельниченко. — У відділку її били, душили, ґвалтували. Вмикали гучно музику, щоб заглушити крики.

Рідні підозрюваних не вірять у звинувачення.

"Я знаю правду. Інакше б не захищала свого чоловіка. Бачила ту дівчину. Він її не чіпав", — написала у "Фейсбуку" Анна, дружина Сергія Сулими.

Нове керівництво Кагарлицької поліції перевіряє скарги громадян, що раніше надходили на обох поліцейських.

Зараз ви читаєте новину «"Вмикали гучно музику, щоб заглушити крики"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути