пʼятниця, 10 грудня 2010 00:30

Віра Татар в один день утратила батька, брата і чоловіка

Автор: Фото: Микола РЯБЧЕНКО
  Микола Гаврилюк (за кермом) та його батько Володимир загинули на місці аварії
Микола Гаврилюк (за кермом) та його батько Володимир загинули на місці аварії

38-річна Віра Татар із міста Маріуполь на Донеччині 8 грудня поховала батька, брата і чоловіка. Вони загинули в аварії за три дні до того. У їхню "волгу" влетів джип "Мітцубісі Паджеро".

— Ми їздили в село Білосарайська Коса. Забирали батька з речами. Вони у причепі були, — розказує Віра. — Уже поверталися назад. Брат сидів за рульом, бо це ж його машина, батько — рядом. Ми з чоловіком — ззаду. Батько щось розказував. Їхали вулицею Краснофлотською.

Раптом на зустрічну смугу виїхав чорний джип.

— Летів більше сотні, обганяв машини, — додає Татар. — Коля тормозив, але було пізно.

Джип ударив ГАЗ-21 "у лоб". Водій "волги" 51-річний Микола Гаврилюк та його батько 78-річний Володимир загинули на місці. Володимир Татар, 50 років, помер у лікарні. Віра не скалічилася. Із джипа вийшов 64-рiчний В'ячеслав Сагак'янц. Був одягнений у камуфляжний костюм, гумові чоботи, на задньому сидінні лежала рушниця. Повертався з полювання.

— Я мимо проїжджав, — згадує свідок. — Водій джипа був п'яний. Поводився так, типу, вся дорога моя, а ху...і вони тут робили. До нього зразу пару машин із братками приїхали, стали ментам щось розказувать, кудись дзвонити, домовлятись. У таких при собі завжди цілий гаманець потрібних візиток.

Міліціонери з'ясовують причини аварії. Джип зареєстрований на місцеву охоронну агенцію. В'ячеслав Сагак'янц у лікарні з переламаними ребрами. Експертиза виявила у його крові 0,6 проміле алкоголю за дозволених 0,2. Кажуть, він визнає провину. Сподівається на м'який вирок, бо має двох неповнолітніх дітей. У Володимира Татара залишилася 16-річна донька.

Зараз ви читаєте новину «Віра Татар в один день утратила батька, брата і чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути