пʼятниця, 12 вересня 2008 07:13

Віктор Рибочкін зварив новонароджену доньку

Віктор Рибочкін зварив новонароджену доньку

— Фільм жахів у порівнянні з цим — дитяча казка, — розповідає 33-річний Юрій Дученко з Придніпровського райвідділу міліції Черкас. — Дівчинці було 11 днів від народження. Батько закип"ятив воду, поклав малу у ванночку. Щоб не кричала, запхнув у рот шматок мила. Перед цим дружину побив. Потім подзвонив у міліцію. Сказав, мати вбила дитину.

У ніч на 3 вересня працівники міліції виїхали до приватного будинку на вул. Благовісній. Там живе 17-річний Віктор Рибочкін із дружиною-однолітком Оленою. Обоє — сироти. Виховувалися в інтернаті. Хату чоловік отримав у спадок.

— Коли прибули на місце, то були в шоці. За 15 років роботи я усякого бачив, але таке уперше, — веде далі Дученко. — Тіло дівчинки було настільки попеченим, що в окремих місцях не було шкіри, саме м"ясо. Експерти виявили на її спині синці. Батько бив дитину.

Віктор Рибочкін сказав, що з доньки Мальвіни познущалася дружина. Після цього зникла з дому.

— Матір ми відшукали одразу. Вона розповіла, що чоловік не п"є, хіба пляшку пива. Однак до дитини від народження ставився по-звірячому. Щоб дівчинка не махала руками, зв"язував їх скотчем. Деколи бив. Перепадало й жінці.

Олена намагалася зупинити Віктора. Чоловік прив"язав її до ліжка, щоб не заважала. Сам пішов кип"ятити воду. Жінка вирвалася і втекла. Ходила неподалік двору.

Рибочкіна заарештували. Порушили кримінальну справу за вбивство з необережності та за катування.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Рибочкін зварив новонароджену доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути