Ексклюзиви
четвер, 10 вересня 2020 06:46

В університеті варили наркотики

У Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Степана Ґжицького викрили нарколабораторію.

Виробництвом напівсинтетичного наркотику метадону займався завідувач лабораторії Олександр ­Зайцев. Організував бізнес 35-річний співвласник кальян-бару, який має судимість за контрабанду наркотиків. 25-річний кандидат у майстри спорту, що працював у закладі, відповідав за фасування та збут. Приймав замовлення й організовував відправлення 21-річний працівник цього ж бару.

— За раз варили до кілограма наркотиків. Вартість грама на "чорному ринку" стартує від 600 гривень, — каже Ірина Діденко з обласної прокуратури. — Збували товар через спеціально створений інтернет-магазин. Розсилали поштою, отримавши перед цим передплату на банківські рахунки.

Самі виробники не вживали наркотиків. Під час затримання в них вилучили метадону на 700 тис. грн. Усім загрожує до 12 років в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «В університеті варили наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути