пʼятниця, 05 лютого 2016 07:30

Юлію Артюшенко вбила бурулька

Автор: ФОТО з сімейного архуву Артюшенків
  Юлія Артюшенко навчалася на фінансиста. З хлопцем Романом винаймали квартиру в Полтаві
Юлія Артюшенко навчалася на фінансиста. З хлопцем Романом винаймали квартиру в Полтаві

У Полтаві 1 лютого на голову 21-річної Юлії Артюшенко впала бурулька з даху багатоповерхівки. Це сталося на розі вулиць Рози Люксембург та Шевченка. За 3 год. дівчина померла в реанімації.

— Юля, як сонечко була. Дружелюбна, совісна. Влітку збиралася виходити заміж. Дуже хотіла стати мамою. Останнім часом жила приємними клопотами, — розповідає подруга 24-річна Інна Царенко. — Того дня поверталася з роботи. Завжди в такий час дзвонила мамі. Того разу — чомусь ні. То мама не втерпіла й сама набрала. Тільки обмінялася з Юлею кількома словами, почула сильний гуркіт. Зв'язок обірвався. Більше додзвонитися до дочки не змогла. Потім зателефонували з реанімації. Сказали, що Юля в комі. Батьки не встигли з нею попрощатися. Поки їхали, вона померла.

Родина Юлії мешкає в селі Манилівське Глобинського району на Полтавщині. У батьків лишилося двоє дітей — 4-річна Домініка і Тарас, 13 років.

— Юля навчалася в Кременчуці на фінансиста. Цьогоріч мала отримати диплом. Два роки тому почала зустрічатися з односельцем Романом. Любили одне одного. Разом орендували квартиру в Полтаві. Як стали жити разом, Юля перевелася на заочне, влаштувалася продавцем у секонд-хенд, — говорить Інна. — На похороні бабця подруги розповіла, що відчувала трагедію. В ту ніч не могла заснути. Тягнуло пов'язати чорного платка. Домініка досі не знає, що сестри не стало. Мала її любила, називала: моя Юля.

Зараз ви читаєте новину «Юлію Артюшенко вбила бурулька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути