Ексклюзиви
вівторок, 22 лютого 2011 05:00

Учитель географії помер під час гри у волейбол

40-річний учитель географії Анатолій Петрук помер у шкільному спортзалі. Це сталося 5 лютого у джуринській школі Шаргородського району на Вінниччині.

— Я бачив смерть Анатолія Андрійовича, — каже 18-річний Сергій Муляр. Він навчається у Вінницькому педагогічному коледжі. — Я приїхав у Джурин на вихідні. Зустрів свого шкільного тренера — кілька років займаюся волейболом. Він попросив прийти на вчительську спартакіаду, щоб я судив. У суботу на 12.00 усі вчителі посходилися до школи на змагання. Йшла послєдня гра. Раптом Петрук побілів, відійшов від усіх і присів біля стіни. За пару хвилин устав, хотів дальше грати, але знов присів. Усі позбігалися до нього. Через минут 7 приїхала "скора". Вийшли лікарі і кажуть, що Анатолій Андрійович помер. У мене він вів географію. Веселий був, часто жартував із нами. Такий не зануда, заводний, активний.

У джуринській школі Анатолій Петрук вчителював 12 років.

— Смерть настала миттєво — гостра серцева недостатність, — каже директор джуринської загальноосвітної школи Сергій Лисак. — Він був класним керівником сьомого класу. Щороку возив дітей на екскурсії по області.

В Анатолія Петрука залишився 7-річний син.

Зараз ви читаєте новину «Учитель географії помер під час гри у волейбол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути