четвер, 25 березня 2021 07:25

Убивця 7-річної Марії Борисової зізнався у злочині

62-річний Микола із села Щасливе Олешківського району на Херсонщині зізнався у зґвалтуванні та вбивстві односельчанки Марії Борисової, 7 років. Свідчення почав давати на четвертий день після арешту. На той час уже були висновки експертизи.

Вона підтвердила, що сперма на одязі дівчинки збігається з біологічними даними підозрюваного. У квартирі й на ковдрі Миколи також є ДНК Марії.

Чоловік розповів, що був сильно п'яний. Після скоєного ховав тіло дівчинки. У гаражі запхав його в мішок. Зав'язав паском і мотузкою та викинув у хлів. Від слідчого експерименту відмовляється. Боїться самосуду односельчан.

— Обшукали квартиру затриманого. Перевірили його комп'ютер. В історії пошуку були численні перегляди сайтів з дитячою порнографією, — каже начальник обласної поліції Олександр Прокудін, 37 років. — Чоловік мав чотири судимості. Тричі за побиття і одну за хуліганство. У вироку від 2000-го йдеться, що вирішив поквитатися з колегою на фермі. Зґвалтував його щіткою для чистки доїльних апаратів.

Микола жив у Щасливому близько 35 років. Останнім часом перебивався тимчасовими підробітками, копав могили. Тримав господарство — гуси, кролі. Але сильно пив, каже родич Анатолій Довгановський.

— Через його любов до горілки ми майже не спілкувалися. Як випивав — дебоширив. У страху тримав весь будинок. Але як тверезий — хороший чоловік, безвідмовний. Руки золоті має, — ­говорить Довгановський. — Родина від нього втекла в прямому сенсі. Спочатку сини виїхали в Росію. А потім і дружина подалася до них.

На результати інших експертиз слідство ще очікує. Якщо провину Миколи доведуть, можуть ув'язнити довічно.

Зараз ви читаєте новину «Убивця 7-річної Марії Борисової зізнався у злочині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути