вівторок, 02 вересня 2008 07:09

У вбивстві Андрія Мельника підозрюють кума

  Віталія Старкова затримали 26 серпня. За словами слідчих, він зізнався у вбивстві Андрія Мельника
Віталія Старкова затримали 26 серпня. За словами слідчих, він зізнався у вбивстві Андрія Мельника

25 серпня у військовій частині МНС поблизу села Мирне Мелітопольського району Запорізької області знайшли труп майора служби цивільної оборони 32-річного Андрія Мельника. Він працював начальником служби озброєння.

Тіло почало розкладатися. Воно було облите збройовими мастилами, груди прострелені. Міліціонери підозрювали, що Андрія вбив його колега й кум, старший прапорщик Віталій Старков, 29 років. Він зник, мелітопольська міліція оголосила розшук.

Правоохоронці затримали Старкова наступного дня.

— Підозрюваний зізнається у вбивстві, — каже слідчий Мелітопольського райвідділу міліції Ірина Беседіна. — Зараз проводимо слідчий експеримент, встановлюємо обставини цього  випадку.

Дружина Мельника та командир військової частини повідомили міліцію про зникнення чоловіка. Казали: Андрія не можуть знайти з 11 серпня.

Мельник родом із Сімферополя, дружина — місцева. Із нею та 4-річним сином жили у Семенівці Мелітопольського району. Селяни говорять, що це була порядна та дружня сім"я.

— Андрія любили тесті — казали, що і хазяїн, і люблячий батько, — розповідають у Семенівській сільській раді. — Його теща працює фельдшером, тесть — сантехніком. Ховали чоловіка на батьківщині — в Сімферополі.

Віталій Старков — жив у Мирному, за 4 км від Семенівки. Односельці не вірять, що він міг когось убити.

— Чоловіки дружили, — розказують селяни. — Віталій був спокійний, покладістий, не п"яниця, має жінку, маленьку дитину. Жив на вулиці Южній. Щось мало віриться, що він умисно вбив кума. Але за версією МНСників, один чоловік приймав у другого зброю чи якесь військове майно. Може щось не поділили. Бачили, як обидва заходили у склад.

Отримати коментарі від керівництва військової частини не вдалося.

Зараз ви читаєте новину «У вбивстві Андрія Мельника підозрюють кума». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути