вівторок, 24 лютого 2009 16:51

У підприємця відібрали 160 тисяч гривень

14 лютого столичні міліціонери затримали групу злочинців. 29 січня вони напали на підприємця, відібрали 160 тис. грн і вісім разів вистрілили. Думали, що вбили, тож подалися витрачати гроші до Євпаторії в Криму.

Ігор, 34 роки, родом із Кривого Рогу Дніпропетровщини. Його земляк 23-річний Максим півтора року живе у Києві. У січні він запропонував Ігореві угоду.

— Розповів, що має одного знайомого, якому конче потрібні 50 тисяч доларів, — розповідає Олександр Радкевич, 32 роки, з Подільського райуправління міліції столиці. — Мовляв, той готовий узяти гроші в борг під 10 відсотків річних. Виплатить за три-чотири роки. У заставу залишає свою двокімнатну квартиру.

Ігор погодився. 29 січня приїхав потягом до столиці. При собі мав $30 тис. і 160 тис. грн. На вокзалі його зустрів Максим із трьома друзями — 21-річним Костянтином, 31-річним Артуром і Михайлом, 30 років. Підприємця відвезли до будинку на вул. Василя Порика, 17-б, що на масиві Виноградар. Там нібито й мали укласти угоду позики.

— Щойно зупинились, як на підприємця напали, — веде далі Радкевич. — Побили, забрали гривні. Про долари не знали. Стріляв наймолодший. Чотири з восьми куль влучили в голову.

Нападники залишили Ігоря на землі. Самі поїхали до Криму. Лікарі врятували бізнесмена. Гумові кулі лише поранили обличчя.

— Награбовані гроші чоловіки поділили порівну, винайняли квартиру, — каже Олександр Володимирович. — Витрачали награбоване у ресторанах, салонах гральних автоматів. За два тижні в них залишилося п"ять тисяч.

За розбій затриманим загрожує до 10 років ув"язнення. Вони неодружені, раніше не судимі. Та міліціонери переконані: це не перший їхній злочин. Тих, хто упізнав цих людей, просять зателефонувати до Подільського райуправління міліції Києва за номерами: 8(044)425 22 27 або 8(044)425 24 34.

Зараз ви читаєте новину «У підприємця відібрали 160 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути