Ексклюзиви
вівторок, 11 вересня 2018 06:35

У народного депутата вкрали квартиру

— Був із робочою поїздкою в Харкові. Попросив помічників забрати пошту. Вони й побачили, що двері моєї квартири пошарпані, замки виламані, замість них установлені інші, — каже народний депутат 45-річний Юрій Дерев'янко.

30 серпня дізнався, що квартира в центрі Києва на вулиці Пушкінській, 20 більше йому не належить. Її пере­оформили на невідому людину. Підставою стала угода купівлі-продажу.

— Я придбав цю квартиру 1997-го, відтоді в ній був прописаний, — говорить нардеп. — Коли дізнався про аферу, одразу викликав поліцію. Мої документи на право власності перевірили. Зробили витяг із реєстру речових прав на нерухоме майно. Там новим власником записаний якийсь Писанко Іван Іванович. Згідно з документом, купив мою квартиру ще 1999-го року. А переоформив тільки 4 липня 2018-го о 13:05. Цього дня і в цей час я був у Верховній Раді. Після того вільно приходив додому, аж поки не поїхав у відрядження. Зараз ключів не маю. Домофон із фото, який був біля моїх дверей, вирваний. Залишилися лише дроти.

Юрій Дерев'янко родом із міста Надвірна Івано-Франківсь­кої області. Член комітету Верховної Ради з боротьби з організованою злочинністю й корупцією. Одружений із Анастасією Зверєвою. Мають доньку Софію та синів Ярослава й Олександра.

Справу із незаконним продажем квартири депутата розслідує поліція.

Зараз ви читаєте новину «У народного депутата вкрали квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути