середа, 26 січня 2011 10:10

Тетяна Наконечна відсудила сім тисяч гривень за вибоїну

7 тис. грн має сплатити тернополянці 43-річній Тетяні Наконечній відділ технічного нагляду міської ради. Жінка потрапила в яму на дорозі й побила машину. Їй мають відшкодувати 6,5 тис. грн за ремонт і 500 грн моральних збитків. Таке рішення прийняв міськрайсуд.

— Сім місяців тяглися засідання, бо міська рада не могла вияснити, хто за ту частину дороги відповідає, — розповідає Тетяна Михайлівна.

Вона працює старшим інспектором у відділі кадрів місцевої транспортної міліції. Їздить "мерседесом". Торік потрапили у глибоку вибоїну на кільцевій дорозі.

— То було увечері 15 травня, — згадує. — Я підвозила батька на квартиру. Їхала помалу, бо падав сильний дощ, зустрічні машини сліпили. Біля готелю "Камелот" тільки гуп — і машину на правий бік похилило.

Водій викликала даїшників. Ті склали схему пригоди.

— Потім на освідчення в психлікарню їздила. Змучилася, намокла, намерзлася. Додому о другій ночі попала.

Працівники станції технічного обслуговування відремонтували автівку. Власниця зібрала всі чеки — на 6,5 тис. З адвокатом подала заяву до суду. Додатково вимагала 10 тис. грн за моральну шкоду.

— У міській раді зараз кажуть, що я маю вплив на суддів, — говорить. — Але як може вплинути працівник відділу кадрів? Я до цього випадку жодного судді не знала. Насправді такий суд може виграти кожен. Головне — мати толкового адвоката й не лінуватися. Більшість людей навіть не думають викликати даїшників, коли в яму попадають. У ту саму вибоїну  одразу після мене на швидкості бус влетів. Йому задній міст зірвало.

Відділ технагляду оскаржив рішення суду.

Зараз ви читаєте новину «Тетяна Наконечна відсудила сім тисяч гривень за вибоїну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути