Ексклюзиви
вівторок, 10 вересня 2013 06:00

Телевізор убив двох людей

— Я зайшов у їхню хату, а стіни чорні. Малий на ліжку був, одіяло скинуте, тіло в сажі. Оля лежала в другій кімнаті під щотчиком. Вона хотіла пробки викрутити, та так і впала, — каже Микола Білоус, голова села Михайлівка Машівського району Полтавщини. Уночі 7 вересня у селі загинули 18-річна Ольга Гуржій із сином Максимом, 3 роки. Вчаділи через те, що в телевізорі розплавилися мікросхеми.

— Той телевізор старий, уночі сталося коротке замикання, — говорить Світлана Рибалко з обласного управління з надзвичайних ситуацій. — Вогню не було, тільки поплавилися кабелі та мікросхеми. Зранку сусіди помітили, що господарів нема. Через вікно побачили, що ті лежать нерухомо.

Ольга мешкала із сином. Її навідував Віктор Алєксік, батько Максима.

— Оля народила сина ще в школі, дев'ятий клас не закінчила, — розповідає директорка Михайлівської школи 39-річна Валентина Ярославська. — Її перевели у вечірню школу, в район.

Гуржій отримувала соціальну допомогу як матір-одиначка. Їй допомагали батьки, що живуть на другому краю села. Приносили їжу.

— Оля не дуже хвацька до роботи була, — додає сільський голова. — Двір недоглянутий, кругом бур'яни. На городі висадила тільки відро картошки і десяток капустин.

Зараз ви читаєте новину «Телевізор убив двох людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути