пʼятниця, 14 липня 2017 07:50

Світлану Кривець чоловік ударив ножем 40 разів

Автор: www.facebook.com / Олег Кривец
  Олег і Світлана Кривці побралися три роки тому. За рік чоловіка мобілізували у Збройні сили України. Із зони антитерористичної операції повернувся в жовтні 2016-го
Олег і Світлана Кривці побралися три роки тому. За рік чоловіка мобілізували у Збройні сили України. Із зони антитерористичної операції повернувся в жовтні 2016-го

— Сусіди нічого не хотіли казати. Вони не чули ніяких криків, лайки. Крізь відчинені двері бачив, що всі стіни у крові, там була бійка, — розповідає киянин Владислав Антонов. 11 липня він був у квартирі будинку №79 на просп. Перемоги. Там напередодні 27-річний Олег Кривець зарізав дружину 28-річну Світлану.

— Убита жінка добу пролежала. Чоловік теж помер би від крововтрати чи отруєння газом, якби туди зайшли на кілька годин пізніше, — продовжує Владислав.

Після вбивства дружини Олег Кривець порізав собі вени. Відкрив усі газові конфорки, намагався підірвати помешкання.

Світлана родом із Кропивницького. З 2012-го працювала медсестрою у столичному Центрі дитячої кардіології та кардіохірургії. Чотири роки тому почала зустрічатись із киянином Олегом Кривцем. За рік побралися.

Пара винаймала квартиру, дітей не мали. У 2015–2016 роках Олег служив у зоні АТО, демобілізувався у жовтні торік. Працював різноробом.

— Досі не можемо відійти. Свєта була позитивною, завжди усміхненою, — розповідає колега 36-річна Алла Несольована. — Ми працювали з нею з першого дня. Свєта ніколи не сварилася. Згладжувала всі конфлікти. Олега дуже кохала. А він її. Довго за нею ухажував, добивався десь рік чи півтора. Щодня чекав із роботи з квітами. Ні про які конфлікти Свєта не розповідала. Лише те, що не вжилися зі свекрухою, тому винайняли квартиру.

10 липня Світлана не вийшла на роботу. Її мобільний не відповідав. Колеги поїхали до неї ­додому.

— Бо не бувало такого, щоб не прийшла на роботу. У крайньому разі попередила б, — про­довжує Алла Іванівна. — Ми подумали, що їй, може, стало погано, бо не може взяти трубку. В коридорі почули запах газу. Викликали газову службу, подзвонили хазяйці. Двері були закриті із середини. Довелося вибити. Газовики жахнулися від побаченого. Викликали "швидку" та поліцію.

Поряд із тілом Світлани лежали два ножі та розбитий мобільний телефон.

— Свєта ніколи не казала про розлучення. Уникала розмов про особисте. Лише те, що Олег повернувся з війни інакшим. Став роздратований, замикався у собі, ревнував її, — каже ­Несольована. — Хоча Свєта не давала приводів. Навпаки, хвилювалася за Олега. Хотіла йому допомогти. Вони мріяли про дитину. В кінці липня мала йти у відпустку, хотіли поїхати на відпочинок.

Поліцейські розслідують навмисне убивство. Кажуть, чоловік напав на дружину через ревнощі.

— За кілька днів до цього у пари теж був конфлікт. Вирішили жити окремо. Жінка зібрала його речі, їх знайшли біля дверей квартири, — каже начальник поліції Києва Андрій Крищенко. — Під час конфлікту чоловік ударив жінку 40 разів. Собі канцелярським ножем перерізав вени та сухожилля, відкрив на кухні газ та ліг на диван. Там його і знайшли. Забрали в лікарню.

За добу Олега перевели із реанімації в хірургію. У лікарні він під охороною. За тиждень планують виписати. Йому загрожує 15 років в'язниці.

Світлану Кривець поховали 13 липня на Кіровоградщині.

Зараз ви читаєте новину «Світлану Кривець чоловік ударив ножем 40 разів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути