вівторок, 16 листопада 2010 04:45

Солдат повісився через малу зарплату

Увечері 8 листопада в місті Володимир-Волинський на Волині повісився солдат-контрактник 21-річний Тарас Сопронюк. Він родом із міста Ковель. У Володимир-Волинську три роки перебував на контрактній службі. Заробляв 1000 грн на місяць.

— Через малу зарплату Тарас часто сварився із жінкою. Колишній чоловік жінки постійно програвав гроші на автоматах. Вона не стерпіла безгрошів'я, покинула його, вийшла за Тараса. Він дбайливий був, але заробляв мало, — розказує друг померлого з Ковеля. Називатися не хоче.

Сопронюки жили у військовому гуртожитку, виховували 3-річну доньку жінки та спільного 5-місячного сина.

— Тарас був зразковим військовослужбовцем, неодноразово отримував відзнаки. Йому довіряли всі: товариші, керівництво. Ніхто й подумати не міг, бо він цілком здоровий, без відхилень, — розповідає Іван Миколайович, заступник начальника по виховній роботі військової частини, де служив Тарас. — Але всім відомо, які тепер справи в армії. За ті копійки неможливо звести кінці з кінцями.

Зараз ви читаєте новину «Солдат повісився через малу зарплату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути