четвер, 25 березня 2010 21:33

Школярка з бабусею розчленували 100 котів

Понад 100 котів зникло протягом двох років у жителів вулиці Клубної в місті Конотоп Сумської області. Люди знайшли їхні рештки. Тварин розчленовують 14-річна Юлія Єргієва та її бабуся Валентина Савченко, 70 років.

— Я бачила, як вони це роблять, — розповідає 61-річна Галина Удод. — Колись зайшла до них, а там повна ванна крові. Вона каже: хочу подивитися, що там. Я злякалася і втекла. Вони їх приманюють бумажками з валер"янкою. Тоді ріжуть, зуби видирають, убивають.

— Мій Монік вирвався, — додає Юлія Артющенко, 35 років. — Приповз весь у крові, ветеринар дивився — струс мозку, пошкоджений хребет, пережаті од зашморгу внутрішні органи. Вони почали його різати, та він шкріб кігтями землю, стер їх до м"яса, але зірвався з петлі. Куди не зверталися — марно.

Міліціонери не порушують кримінальної справи проти дівчини та її бабусі.

— Бо маємо висновок лікарів про те, що ці люди не відповідають за вчинки, — пояснює Тетяна Кушнєрова з міськвідділу міліції. — Дівчинку вже відправляли на лікування. Спеціалісти кажуть, що не варто сподіватися на одужання.

Жителі вулиці Клубної бояться, що Юлія, як стане дорослою, почне нападати на людей. Зібрали 80 підписів, вимагають її примусового лікування або ізоляції. Скаргу  направили до міліції.

Зараз ви читаєте новину «Школярка з бабусею розчленували 100 котів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути