Ексклюзиви
вівторок, 27 травня 2008 07:08

Школяр випив пива та звалив сімнадцять надгробків

Побиті надгробки на цвинтарі 2 травня побачили жителі села Велика Яблунівка Смілянського району Черкащини.

— Ми нарахували 17 звалених надгробків, — каже 38-річний Володимир Зубенко з Смілянського міськвідділу міліції. — У селі перевірили тих, хто любить випити чи не має постійного місця проживання. Жодного факту причетності до вандалізму не знайшли.

Місцеві розповіли, що того дня цвинтарем вештався школяр 11-річний Андрій. Хлопець казав, що був на кладовищі. Знає тих, хто валяв надгробки. Міліціонери перевірили названих ним осіб. Однак у кожного було алібі. Помітили, як Андрій плутався в розповідях. Згодом підліток зізнався. Пояснив, що прибирав з матір"ю могили. Випив півлітра пива й почав хитати надгробки. Звалив усі. Для чого так чинив, пояснити не міг.

— Андрій із неблагополучної родини, — каже 54-річна Ольга Мазуренко, сільський голова Великої Яблунівки. — Його батько торік помер, мама Вікторія любить випити. Тоді блудить із дитиною, де хоче. У квітні її позбавили батьківських прав. Опікунство над хлопцем має взяти бабуся — 54-річна Людмила Корніївна.

Зараз ви читаєте новину «Школяр випив пива та звалив сімнадцять надгробків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути