четвер, 04 жовтня 2007 07:06

Шестеро хлопців побили двох міліціонерів

Минулої суботи у Рівному шестеро приїжджих сільських хлопців побили двох солдатів внутрішніх військ. Патрульні чергували навпроти диско-бару "Октант" неподалік автовокзалу.

— Наші бійці Олександр і Дмитро увечері слідкували за порядком, — розповідає 31-річний Вадим Голуб із Західного управління командування Внутрішніми військами. — Раптом до них підходять двоє молодиків 22–23 років. Обоє добряче п"яні. Починають чіплятися: чого хлопці тут стоять, з якої вони служби. Наші спробували їх угомонити. Тоді на підмогу тим двом підійшли ще четверо.

За словами Вадима Голуба, Олександрові приїжджі порвали форму, з голови Дмитра збили картуза. Ті спробували затримати хуліганів. За бійкою спостерігав двірник. Молодики забрали в нього лопату й наказали мовчати.

— Їх було шестеро проти двох, — веде далі Голуб. — Але наші хлопці викликали по рації "Беркут". Спільними зусиллями нападників затримали. Усі вони з Гощанського району неподалік Рівного. На щастя, у наших травм немає. Вони треновані, навіть лікарняний не брали.

40-річний прокурор Рівного Роман Федик кримінальної справи за хуліганство поки що не порушив.

— Ми тільки ведемо перевірку, — каже він. — За однією версією, військовослужбовці самі підійшли до молоді. Там були дівчата, тож бійці почали просити у них номери телефонів. Ще рано визначати, хто насправді винен у конфлікті. Можливо, бійки й не було.

Зараз ви читаєте новину «Шестеро хлопців побили двох міліціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути