пʼятниця, 14 грудня 2018 07:05

Працівниця пошти інсценувала пограбування

У селі Єрки Катеринопільського району на Черкащині 37-річна працівниця відділення "Нової пошти" інсценувала пограбування. Так жінка намагалася приховати розкрадання грошей, що тривало майже рік.

— Робила це буквально з першого місяця, відколи влаштувалася на роботу, — говорить 40-річний Валентин Гірник, начальник Катеринопільського райвідділу поліції. — Минулого четверга викликала поліцію і повідомила, що її пограбували невідомі. Нібито забрали понад 50 тисяч гривень. Пояснила, що то виручка за день. У ході розслідування виявилося, що це неправда. Вона сама їх привласнила впродовж кількох місяців. Аби відвести підозру, інсценувала розбійний напад. У неї якраз мала бути ревізія. До цього вдавалося приховувати недостачі.

Більшу частину коштів працівниця служби доставки витратила.

— Якось їй прийшло повідомлення на телефон, що вона виграла автомобіль, — продовжує Гірник. — Необхідно було заплатити 200 доларів. Вона це зробила. Їй знову надіслали есемес із підтвердженням оплати. Мала внести ще певну суму. Виконала. Зрозуміло, що автомобіль так і не отримала. Натрапила на поширений різновид шахрайської схеми. Саме для цього й брала гроші з каси.

За скоєне жінку можуть ув'язнити на чотири роки.

Зараз ви читаєте новину «Працівниця пошти інсценувала пограбування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути