четвер, 23 грудня 2010 07:00

Поліну Таланову зґвалтували і вбили

Автор: фото з сайта www.vkontakte.ru
  Севастополька Поліна Таланова
Севастополька Поліна Таланова

18 грудня біля будинку №42 на вул. Перемоги в Севастополі помітили тіло жінки. Вона була гола, зґвалтована і задушена, рот заклеєний скотчем. Одяг лежав поряд у калюжі. Упізнали місцеву 26-річну Поліну Таланову.

— Ми просто в шоці, — кажуть колеги Поліни. — Хто б міг подумати. Увечері напередодні вона ходила на заняття з танців.

Поліна Таланова жила з батьками в будинку №42. Із червоним дипломом закінчила Севастопольський національний технічний університет. Останні чотири роки працювала економістом у товаристві "Югсевморсервіс".

— Про неї знали тільки з хорошого боку, — каже головний бухгалтер підприємства. — Порядна, розумна, красива. Займалася йогою та хореографією. Відвідувала школу танців при Севастопольському академічному театрі танцю під керівництвом Вадима Єлізарова. Ідеально знала всі бухгалтерські програми, інтернет. Жодних нарікань. Скромна, ні з ким не зустрічалася.

Міліціонери шукають убивць. Версій злочину поки що не висунули — загибла не мала ворогів, на погрози не скаржилася. 21 грудня її поховали на центральному цвинтарі Севастополя.

Місцеві обговорюють убивство. Одні кажуть, що напередодні Поліну бачили у тролейбусі, до неї чіплялися троє хлопців. Інші говорять, що перед смертю вона ходила в кінотеатр із чоловіком, познайомилася з ним в інтернеті.

Зараз ви читаєте новину «Поліну Таланову зґвалтували і вбили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

97

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути