середа, 12 листопада 2008 13:27

9 підлітків згвалтували школярку за образливе слово

У Британії судять дев"ять неповнолітніх гвалтівників, жертвою яких стала 14-річна школярка. Дівчинка піддалася груповому згвалтуванню через те, що нібито образила ватажка вуличних хуліганів.

На лаві підсудних Лондонського Королівського суду Снересбрука опинилися дев"ять підлітків, наймолодшому з яких на момент злочину було всього 13 років. Їх звинувачують в 13 злочинних епізодах сексуального характеру, причому один з фігурантів справи признався, що зробив згвалтування школярки "за компанію", пише газета TheDailyMail.

Після шеститижневого судового розгляду обвинувачені були визнані винними в нарузі над 14-річною дівчинкою, а також в її викраданні і незаконному утриманні.

Імена неповнолітніх тримаються в таємниці, як того вимагає закон.

Як випливає з матеріалів справи, школярка поверталася додому, коли в районі Хакай (східна частина Лондона) їй несподівано перегородили шлях підлітки. 16-річний ватажок угрупування звинуватив ученицю в тому, що вона нібито образила його подругу.

У наступну секунду один з підлітків вихопив у школярки мобільник, а лідер банди запропонував повернути телефон в обмін на секс. Після цих слів зловмисники завели жертву в під"їзд, де головний призвідник розправи наказав їй роздягтися, погрожуючи інакше убити її.

Поглумившись над дівчинкою, злочинець віддав її "на розтерзання" приятелям. Зловмисники перевели школярку в інший під"їзд, де вона стала жертвою групового згвалтування.

Зараз ви читаєте новину «9 підлітків згвалтували школярку за образливе слово». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути