пʼятниця, 30 липня 2010 13:22

У Маріуполі згвалтували 4-річну дитину (ФОТО)

27 липня в Маріуполі Донецької області, в під'їзді будинку N 252 на бульварі Шевченка, знайшли непритомну 4-річну дівчинку. На тілі дитини виявили численні забої та синці. Біля неї, на сходах, - сліди крові.

Мешканці багатоповерхівки були впевнені, що дівчинку згвалтували. Міліція від коментарів утрималась. Мовляв, іде оперативно-пошукова робота. А зайва інформація може зашкодити виявленню злочинця.

Попередній діагноз - струс мозку не підтвердився. Дівчинку перевели в гінекологічне відділення Маріупольської міської лікарні N 3.

29 липня зранку під стінами лікарні зібрались місцеві мешканці. Вони зібрали майже 2 тисячі гривень для лікування маленької Віки.

30 липня Маріупольська міліція підтвердила факт згвалтування 4-річної дівчинки.

За словами керівника прес-служби Маріупольського управління міліції Івана Бабаєва, під час перевірки було встановлено, що дівчинка гралася біля дитсадка N 120 у дворі свого будинку.

"З нею було ще два маленьких хлопчика. Гралися разом, як зазвичай. До них підійшов, як вони сказали, "дядя", сказав, що покаже їм цуценят. Взяв дівчинку за руку, і повів у будинок на бульварі Шевченка. Цей будинок розташований у тому ж дворі. Там і скоїв насилля. Зараз міліція вживає всі заходи, щоб зловити злочинця", - зазначив він.

Також у міліції складено фоторобот підозрюваного.

На вигляд йому років 25-35, зріст 175-180 см, худий, волосся чорне, зачесане назад. Був одягнутий у футболку білого кольору, сині джинси, темні капці.

Особливі прикмети: над правою бровою синець або шрам. Також має темний наліт на зубах.

Віка досі перебуває у лікарні. Там повідомили, що зараз фізичний стан дитини задовільний. Мовляв, навіть додому проситься.

Нагадаємо, нещодавно в Дубаї 10-річна дівчинка побила двох дорослих чоловіків, які намагались її згвалтувати.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Маріуполі згвалтували 4-річну дитину (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути