Ексклюзиви
субота, 24 квітня 2010 14:06

На Полтавщині педофіл записав на відео зґвалтування 16 хлопців

На Полтавщині педофіл записав на відео зґвалтування 16 хлопців

У місті Миргород на Полтавщині міліціонери арештували 30-річного педофіла.

"Прибули на квартиру підозрюваного і зламали двері. У непритомному стані на дивані лежав роздягнутий неповнолітній хлопчик, поруч стояв ноутбук і відеокамера", - повідомив Gazeta.ua Ігор Мостовий, начальник відділу боротьби зі злочинами, пов"язаними з торгівлею людьми, Головного управління МВС у Полтавській області.

В оселі оперативники знайшли диски з порнофільмами, три мобілки, особисті речі чоловіка зі слідами крові і залишками сперми.

Міліціонери проглянули записи відео на дисках. На них було 16 роликів, на яких педофіл ґвалтував різних хлопців віком від 13 до 16 років. Правоохоронці поки довели факти зґвалтування лише шістьох із них.

"Чоловік знайомився з хлопчиком переважно з малозабезпеченої чи неблагополучної сім"ї, запрошував у гості. Пропонував чай або шампанське на вибір дитини. Непомітно для хлопчика підливав лікарський засіб снодійної дії. Приспавши жертву, установлював відеокамеру і ґвалтував, - розповіла інспектор відділу зв"язків з громадськістю Головного управління МВС у Полтавській області Поліна Ларіна. - Затриманню педофіла передувала ґрунтовна оперативна робота".

Як з"ясували міліціонери, 30-річний чоловік дітей ґвалтував не сам.

"У свій промисел чоловік втягнув 17-літнього підлітка, який спочатку виконував функцію оператора. Згодом під натиском "головного режисера" спробував себе в ролі героя порнографічного ролику - власне вступав у статевий акт з іншими неповнолітніми хлопчиками", - зазначила Поліна Ларіна.

Педофіл нині під вартою. Його обвинувачують відразу по трьох статтях Кримінального кодексу - повторне виготовлення і розповсюдження порнографічної продукції групою осіб, примушування неповнолітніх до участі у створенні творів; втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність; насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, вчинене щодо малолітнього.

Остання стаття, яка є основною у звинуваченні, передбачає 8-12 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині педофіл записав на відео зґвалтування 16 хлопців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути