четвер, 28 травня 2020 07:35

Поліцейські зґвалтували жінку у відділку

25 травня затримали двох працівників Кагарлицького відділу поліції на Київщині. Оперуповноваженого 29-річного Сергія Сулиму та начальника сектора кримінальної поліції 35-річного Миколу Кузіва підозрюють у катуванні та зґвалтуванні 26-річної Нелі із села Стави вночі напередодні. Її викликали до поліції як свідка у справі про крадіжку з магазину.

Обох підозрюваних арештували без права на заставу.

— У власному кабінеті оперуповноважений надівав на жінку протигаз, кайданки, стріляв із табельної зброї над головою. Після цього з колегою кілька разів її зґвалтував, — каже Артем Марченко з Державного бюро розслідувань.

Про жінку відомо, що вона з малозабезпеченої сім'ї, безробітна. Сама виховує 5-річну дитину з ДЦП.

За словами адвоката потерпілої Євгена Мельниченка, Микола Кузів так помстився, бо жінка не захотіла добровільно мати стосунки з ним.

— Жінку привіз на "Опелі" сусід, який заманив її нібито на допит, — розповідає Мельниченко. — Раніше Кузів домагався потерпілої і говорив їй: "Будеш давати, коли я скажу".

Того вечора на допит у поліцію привезли ще одного чоловіка. Сидів у коридорі, прикутий кайданками. Чув крики Нелі. Коли почав гукати і стукати в двері — його затягли в кабінет, побили. Зламали ребра й ніс.

Після катувань жінка пішла в лікарню. Її обстежили, про травми повідомили в поліцію. Почалася службова перевірка.

Про затриманого Миколу Кузіва відомо, що він родом із Західної України. В нього є дружина та двоє синів. Служив на Донбасі 2014‑го. Потім працював у поліції Маріуполя, звідки перевівся на Київщину. Сергій Сулима одружився торік. Має 7-місячну дитину. За скоєне їм загрожує до 10 років в'язниці.

Голова Нацполіції Ігор Клименко відсторонив від виконання службових обов'язків керівництво та прийняв рішення про розформування підрозділу й переатестацію всього особового складу Кагарлицького відділу поліції.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські зґвалтували жінку у відділку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути