Ексклюзиви
четвер, 29 квітня 2021 07:26

Підозрюваний у вбивстві Марії Борисової повісився в ізоляторі

У Херсонському слідчому ізоляторі повісився 62-річний Микола з села Щасливе Олешківського району 23 квітня. Був єдиним підо­зрюваним у справі про зґвалтування й убивство односелиці 7-річної Марії Борисової.

В ізоляторі сидів від 14 березня. Йому загрожувало довічне ув'язнення. У камері поводився спокійно — не порушував режиму, від їжі не відмовлявся, зі співкамерником не конфліктував. Начебто дочекався, коли той засне. Порвав постіль, зробив із неї мотузку, причепив до віконної решітки і вкоротив віку.

Причетність Миколи до злочину доводили численні експертизи. Згодом сам зізнався у скоєному.

— Слідчі дії тривають. По їх завершенні досудове слідство у справі закриють через смерть підозрюваного. Провели низку експертиз, зокрема судово-психіат­ричну. Її результатів ще немає. Чи був підозрюваний осудний — повідомимо згодом, — каже Тетяна Скуба з обласної поліції.

Марія Борисова зникла 7 березня — гралася зі старшим братом і сусідськими дітьми на вулиці. Додому не повернулася. Тіло дівчинки знайшли 11 березня. Її зґвалтували й задушили, встановила експертиза. Тіло запхали в мішок і викинули в недобудованому хліві неподалік дому. На підозрюваного вийшли в день похорону дів­чинки — 13 березня. Він порізав собі вени. Тоді його врятували оперативники, які прийшли опитати чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «Підозрюваний у вбивстві Марії Борисової повісився в ізоляторі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути