Ексклюзиви
вівторок, 16 липня 2019 07:30

Ольгу Буніну з синами знайшли мертвими в квартирі

Автор: instagram.com
  Ольга Буніна з Херсона обіймає синів — Микиту і Лева (на фото праворуч). Із батьком хлопців жінка розлучилася
Ольга Буніна з Херсона обіймає синів — Микиту і Лева (на фото праворуч). Із батьком хлопців жінка розлучилася

34-річну Ольгу Буніну з синами 9-річним Левом і Микитою, 7 років, знайшли мертвими в орендованій квартирі по вул. Мангубинській у Скадовську 8 липня. Приїхали на відпочинок із Херсона за кілька днів до загибелі.

Тіла виявив колишній чоловік Ольги. Він не міг додзвонитися до синів. Поїхав дізнатися, що з ними. У жінки на голові був поліетиленовий пакет. Поряд лежали діти. Слідів насильницької смерті на їхніх тілах не виявили. Вони померли першими, потім — матір, за попередніми даними слідства.

— Жінка померла від удушення, — каже Ірина Атаманенко з обласної поліції. — Дітей могли отруїти. Це з'ясовують експерти.

У квартирі Ольги того дня було тихо, за словами сусідів. Чи заходив хтось сторонній — не бачили.

— Тут полдома приезжих, снимают квартиры. Поэтому всех не упомнишь. Женщину с детьми в тот день вроде не видели. А входил ли кто к ним — неизвестно, — розповідає місцевий Микола Савельєв, 41 рік. — Мій знайомий крутився неподалік, коли їх знайшли. Казав, у кімнатах був порядок. Усі речі на місцях. Біля ліжка валіза з одягом стояла не тронута.

Ольга Буніна була власницею агентства нерухомості в Херсоні "Буніна і Партнери". У цій сфері працювала з 2008-го. Слідчі відпрацьовують усі версії. Серед них — убивство із самогубством.

Знайомі її відкидають. Кажуть, Ольга була успішною в бізнесі, гарною матір'ю. Не чули, щоб у неї були якісь неприємності.

— Мальчишки были для нее смыслом жизни. Ее стимулом и мотиватором. Она часто брала их на работу. Хорошие, воспитанные и послушные парни. Каждую свободную минутку проводила с ними. Была очень хорошей матерью, — розповідає 29-річна Іванна, знайома Буніної. — На роботі в Олі теж був порядок. Бралася за найскладніші проекти і виходила переможницею. Навіть у кризу не здалася і розвивала свій бізнес. Це в той час, коли інші компанії розвалювалися. Так, із чоловіком розлучилася. Але приводів для того, аби піти з життя і забрати з собою дітей — не було.

Слідчі допитують жителів мікрорайону, родичів. Вивчають відео з камер спостереження. Справу розслідують як умисне вбивство.

Зараз ви читаєте новину «Ольгу Буніну з синами знайшли мертвими в квартирі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути