середа, 18 липня 2012 00:00

Олександра Попова переїхала в санаторій

17 липня з Миколаївської лікарні швидкої допомоги виписали 19-річну Олександру Попову. Вона з мамою поїхала в місцевий санаторій "Інгул".

— Стан Саші стабільний. Вона швидко йде на поправку, зважаючи на те, в якому стані до нас потрапила, — каже Олександр Дем'янов, головний лікар лікарні швидкої допомоги. — У санаторії Саша пробуде місяць. Їй проводитимуть різні вправи. Головне завдання — оздоровити опорно-руховий апарат. Після цього Саша повернеться до нас, ми прооперуємо їй щелепу. Для повного одужання їй знадобиться півтора року. Вона адекватно реагує на запитання, усіх впізнає, малює, дивиться телевізор. Але потрібно розуміти, що вона була сильно покалічена.

Від Олександри Попової не відходить мати Алла Гудзь.

— Саша поки що не ходить, тільки сидить. Але почувається краще, — каже Алла Миколаївна. — Я їй розповідаю про все, що знаю. Вона уважно слухає. Трохи говорить. Зараз у неї є всі необхідні умови. Дякую людям, які допомогли й підтримали нас.

Олександру Попову знайшли в Миколаєві 10 березня непритомною. Її побив 22-річний Олександр Косинов. Він посварився з дружиною й зігнав злість на незнайомій дівчині. Олександру привезли до лікарні голою, діагностували тяжку черепно-мозкову травму з набряком мозку, розрив легені, переломи кісток носа, щелепи, грудей та ребер. 41 добу Олександра пробула у комі.

Олександра Косинова судять. Йому загрожує 15 років в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «Олександра Попова переїхала в санаторій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути